Fotoregenerarea poate fi încercată de oricine îşi doreste un efect al pielii mai tânăr şi mai luminos, uniform şi neted, în vreme ce specialiștii din CHIC FEMME Beauté Salon se vor asigura de faptul că experiența ta este una plăcută și relaxantă.

Fotoregenerarea cu tehnologia SHR reprezintă cel mai înalt nivel de tratament facial pe care o găsiţi la CHIC FEMME Beauté Salon. Fotoregenerarea este cea mai nouă tehnologie în terapiile de înfrumuseţare, având efecte mult mai profunde si mai de durată decat orice cremă, masaj, dermabraziune sau peeling chimic care îţi irită pielea.

Pielea este extrem de expusă numeroşilor factori externi şi interni:
– expunerea prelungită la soare sau la un mediu poluant, afecţiuni ereditare, fumatul, medicaţia sau diferite regimuri, circulaţia defectuoasă a sângelui la nivelul pielii, sau alte afectiuni. Toate acestea duc la pierderea fermităţii pielii, apariţia iregularităţilor, a ridurilor  sau la apariţia micilor pete de culoare care împreună cu alţi factori dau un aspect îmbătrânit pielii.

Cel mai comod tratament, rapid, fără efecte adverse, fără timp de recuperare, la îndemâna oricui  şi cu efecte vizibile de la 1 şedinţă , este cel bazat pe lumina intens pulsată cu tehnologia SHR.

La CHIC FEMME Beauté Salon găsiţi cel modern tratament cu tehnologia SHR dela SkinGlide ce se bazează pe acţiunea la nivelul epidermei şi dermei într-un mod non-invaziv şi accesibil prin intermediul luminii intens pulsate.

Cum actionează tratamentul ?

La nivelul dermei, SHR actionează prin stimularea generării de colagen cu rol important în menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii.

La nivelul epidermei, SHR acţionează  dând maximă energie celulelor, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastină şi colagenul este accelerată, ceea ce duce la o foarte mare îmbunătăţire a sănătăţii şi calităţii tenului prin eliminarea coşurilor sau urmelor de acnee, eliminarea vaselor de sânge sparte, uniformizarea culorii tenului prin eliminarea petelor de culoare acţionăndu-se la nivelul rezervelor de melanină.

Se poate actiona cu succes pe orice parte a corpului, pe faţă, gât, abdomen, fese  sau picioare, iar rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe.

Cât durează ?

Este mult mai simplu să stai între 5-30 minute în salonul nostru specialitate CHIC FEMME Beauté  pentru un astfel de tratament decat să pierzi ore pentru a pregăti şi aplica diferite măsti de creme sau alte solutii pe baza de plante, alge sau alte solutii.

Fotoregenerarea mai tratează şi pierderea elasticităţii, pielea obosită, porii dilataţi.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse). Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ