Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, atunci trebuie să fii atent atât la vestimenție, cât și la partea de îngrijire. Aici se încadrează bărbieritul  – aranjatul bărbii și a mustaței  – spălatul părului sau epilarea în diverse zone ale corpului – hidratarea pielii.

Igiena și îngrijirea personală trebuie să fie pe primul loc, nu este o obligație doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Acordarea atenției deosebită îngrijirii corporale reprezintă cartea ta de vizită.

Bărbaților nu le place să vadă o femeie cu păr în zona subrațului, nici ele nu își doresc acest lucru de la voi. În plus, pilozitatea subrațului sau genital în exces dă un miros corporal nu tocmai plăcut.

La CHIC FEMME Beauté Salon găseşti servicii de îndepărtare a părului de pe faţă, piept, abdomen sau spate fără durere, fără iritaţii, astfel firele de păr inestetice sau cele , crescute pe sub piele după bărbierit vor dispărea.

Pielea bărbaţilor este cu 16- 20% mai puternică decât a femeii, deci mai rezistentă la influentele negative ale factorilor externi. Trecerea anilor are grijă să ne afecteze pe toţi femei şi bărbaţi din punct de vedere al înfățisării. In general domnilor după vârsta de 35 de ani tenu vostrul începe să îşi arate vârsta, iar după 40-50 ani apar ridurile profunde.

Pentru a preveni,  a estompa ridurile şi a avea un look fresh şi îngrijit la CHIC FEMME Beauté Salon tratamentele sunt personlizate pentru voi, durează puţin, sunt fără durere. Avem cea mai performantă tehnologie în domeniu.

Pentru întrebări şi detalii vă aşteptăm la un consult gratuit.

Confidenţialitatea, discreţia, seriozitatea  fac parte din filozofia  CHIC FEMME Beauté Salon.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon !