Tratamentul de fotolifting  şi fotoregenerare cu cel mai nou echipament de la CHIC FEMME Beauté Salon, http://essaywriterusa.com/ efectul poate fi comparat cu cel al unei operaţii estetice de înfrumusetare.
Dupa vârsta de 25 de ani, activitatea celulară scade treptat, iar tonusul şi elasticitatea îşi pierd din capacitatate. Incă dupa prima şedinţă pielea îşi va recapata energia, tonusul şi prospeţimea.

Tratamentul cu tehnologia SHR de la SkinGlide aplicată în salonul CHIC FEMME Beauté reprezintă un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine şi ridurile fiind reduse considerabil.

Fotoregenerarea mai tratează şi pierderea elasticităţii, pielea obosită, porii dilataţi.

Cum actioneaza tehnologia SHR asupra https://chiefessays.net/ ridurilor?
Tehnologia folosită în cadrul CHIC FEMME Beauté Salon   este o metodă non-invazivă ce reîntinereşte aspectul pielii, acţionând la nivelul dermei printr-un fascilul de lumină la o frecvenţă de 560nm – 1200nm.

Fascilulul de lumina declanşează contractia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi, elastice, ridurile fine sunt atenuate, pielea devine mai fină şi mai uniformă, pe termen lung având un efect anti-aging la nivelul pielii.

Pentru ten este ca o explozie de energie aupra celulelor “lenese” ce nu mai produc cantitatea de fibroblasti (elastină şi colagen) necesare pentru un tonus de invidiat.

Rezultatele sunt cu adevărat remarcabile!

La CHIC FEMME Beauté Salon   tratametele sunt personalizate fiecărui client.

Poate să acţioneze asupra oricărei regiuni a corpului, de la cele mai expuse la apariţia ridurilor cum sunt zonele din :  jurul ochilor,  faţă, gât, decolteu şi faţ dorsală a mainilor.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa.

Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse). Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ