Epilarea definitivă sau epilarea permanentă este o procedură de îndepărtare progresivă a părului nedorit din diverse zone ale corpului la care apelează atât bărbații, cât și femeile.

Epilarea definitivă în cadrul CHIC FEMME Beauté Salon  se face folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa.

Tehnologia SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.

Cum funcţionează!

Epilarea definitivă/epilarea permanentă prin lumina intens pulsată cu tehnologia SHR de la SkinGlide vine cu rezultate garantate, oferind o epilare fără durere, rapidă şi eficienţă pe tot parcursul anului. Prin aceasta metodă care acţioneaza direct asupra foliculilor, se pot epila eficient zonele cu păr des şi gros  dar şi zonele cu păr rar şi subţire dar şi pielea bronzată.

Lumina intens pulsată la o frecvenţă atent aleasă este absorbită şi transformată în căldură în foliculul de păr, ducând la distrugerea definitivă a rădăcinii firului de păr şi celulelor care hranesc părul, împiedicând creşterea pe viitor. Acesta va incepe astfel să cadă de pe zonele supuse tratamentului cu IPL-SHR chiar de la prima sedinţă când aproape 30-60% din firele de păr dispar, urmănd ca în urmatoarele sedinţe până la 90% din firele rămase să cadă şi ele.

Epilarea definitivă cu tehnologia SHR de la SkinGlide în cadrul CHIC FEMME Beauté Salon este uşor de adaptat fiecărui pacient, deoarece numărul de şedinţe necesare pentru a se elimina total părul variază în funcţie de tipul părului, culoarea pielii, vârstă, sexul şi statusul hormonal al fiecăruia. In general sunt necesare între 5 si 8-10 şedinţe. Nimeni nu vă poate spune un număr fix de şedinţe( v-ar minţi ).

Prin eliminare părului nedorit trataţi în acelaşi timp şi foliculita 2în1.

Intervalul între şedinţe!

Tratamentul este eficient în faza anagenă de crestere, momentul în care firul de păr se naşte din folicul.

1La primele 1-5 ședințe intervalul este de min. 4 maxim6 săptămâni (nu mai devreme sau ,mai tărziu) pentru rezultate maxime,  ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni. Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul crește ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție. Ulterior, se mai poate face câte o şedinţă de epilare definitivă de întreţinere o dată pe an. Asta pentru a distruge foliculii de păr care mai apar. Dacă mai apar.

Anagen. Este faza de creştere activă, fază în care rădăcina este intactă. Părul creşte în ambele directii, sus şi jos.

Catagen. Este o fază de tranziţie care are loc la sfârşitul perioadei anagen. Este faza de regresie, când partea inferioara a părului înceteaza să mai crească însa nu cade şi corpul firului de păr nu mai este alimentat.

Telogen. Este faza pasivă, rădăcina nu mai este prezentă şi firul de păr va cădea curând sau va fi împins afară de către noul fir de păr aflat în faza anagen.

Pe termen lung, vorbind din punct de vedere financiar – deși pare greu de crezut – epilarea definitivă SHR presupune o cheltuială mai mică decât depilările sau epilările care necesită vizite numeroase la salon sunt dureroase şi irită pielea.

Tratamentul poate dura între 5 si 45 de minute în funcţie de zona şi suprafaţa tratată, iar rezultatele se văd, de la 1 sedinţă.

Epilarea definitivă prin lumina intens pulsată cu tehnologie SHR SkinGlide este extrem de sigură, aparatul fiind creat în aşa fel încât lumina emisă nu daunează pielii sau ţesutului din jurul folicului de păr.

Echipamentul din cadrul  CHIC FEMME Beauté Salon sunt extrem de populare în cabinetele de înfrumuseţare de peste hotare, fiind renumite pentru eficienţa lor.

Tratamentele cu SHR sunt extrem de eficiente şi solicitate frecvent în a elimina părul deranjant de pe :

  • faţă – perciuni – mustaţă – bărbie, mâini/braţe, picioare, axile, inghinal în special în cazul femeilor
  • pentru a se realiza un – contur plăcut al bărbii la bărbaţi sau pentru a elimina părul de pe: – spate – abdominal –  pectorial  sau ceafă.

Precizia oferită de echipamentul profesional din cadrul CHIC FEMME Beauté Salon au efecte pe termen lung şi sunt extrem de apreciate de clientii noştri. Rapid, eficient, accesibil.

Tehnologia Shr pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse). Suntem singurii din Piatra-Neamţ şi chiar zona Moldovei ce au cea mai noua, modernă aparatură de înfrumuseţare accesibilă şi non-invazivă.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ.