CHIC FEMME Beauté Salon dermato-cosmetic a luat fiinţă din  dorinţa de a aduce un plus de valoare frumuseţii din Piatra Neamţ şi nu numai, prin aparatura de ultima generaţie achizitionată, prin ambientul creat şi nu în ultimul rând prin personalul calificat care vă stă la dispoziţie oricând cu profesionalism.

Filosofia CHIC FEMME Beauté Salon dermato-cosmetic, este una bazată exclusiv pe înţelegerea importanţei aspectului estetic, fără compromisul privind standardele serviciilor oferite.

Pasiune şi implicare pentru a avea grijă de dorinţele clientilor noştri cu  profesionalism, respect şi cea mai avansată tehnologie recunoscută şi certificată pe plan mondial.

La CHIC FEMME Beauté Salon dermato-cosmetic, îţi redescoperim frumuseţea naturală pas cu pas, prin tehnologia SHR de la SkinGlide, tratamente personalizate pentru tine şi pielea ta va radia aşa cum îţi doreşti – mai tânără, mai fină, mai frumoasă.

CHIC FEMME Beauté Salon dermato-cosmetic este singurul salon din Piatra-Neamţ şi din zona Moldovei ce deţine aparatură  de înfrumuseţare de ultimă generaţie 2015, dezvoltată în Franța dupa 3 ani de cercetari, testări dermatologice şi acreditată.

Fii chic – noi facem diferenţă , avem grijă să străluceşti. Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon !

1509240412_1372108543