Indiferent de cauzele hiperpigmentarii, la CHIC FEMME Beauté Salon găsiţi o solutie modernă de ultimă tehnologie ce actioneză asupra rezervoarelor cu exces de melanină ce dau nastere petelor inchise la culoare. Tratamentele nostre acţionează cu precizie la nivelul substratului, fără a produce leziuni pielii sau vaselor de sânge din straturile inferioare.

Petele mai închise la culoare de pe suprafaţa corpului pot avea cauze interne sau externe. Fie o dereglare hormonală, fie arsuri sau expuneri la soare care pot genera o hiperpigmentare pe anumite zone ale corpului.

Petele de culoare pot fi de mai multe tipuri:

– melasma ce se datoreaza in special dereglarilor hormonale din timpul sarcinii, pete ale vârstei sau

– lentigo, cauzate de expunerea în timp la soare, pistruii, care au în general o cauza genetică, sau inflamari ale pielii, ca de exemplu acnee, arsuri, sau efectele diferitelor proceduri cosmetice.

Desi, in general, petele de culoare nu au efecte asupra sănătăţii, este indicat sa fie analizate de un dermatolog pentru a se identifica un eventual risc de cancer al pielii. In cele mai multe cazuri însă, singurul efect negativ este cel estetic.

Durată tratament între 5-15 min în funcţie de zonă

Tratamentul prin fotoregenerare este un proces cu rezultate imediate, netraumatizant, rezultatul în urma şedinţei fiind distrugerea pigmentului de melanină din pata pigmentară.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse). Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ.