Sute de persoane caută zilnic un tratament pentru acnee, este o afectiune deranjantă şi nu putini sunt cei ce rămăn marcaţi de aceasta afectiune toata viată.

Cum poate rezolva tehnologia IPL-SHR problema acneei?

CHIC FEMME Beauté Salon, vă oferă cel mai nou tratament non-invaziv, fără a face uz de medicamente şi  puţin costisitor cu tehnologia SHR de la SkinGlide, care actionează prin impulsuri de fascicule luminoase asupra bacteriilor ce cauzează aparitia acneei (Propionibacterium acnes). Lumina SHR are rol astringent, de curăţare şi de eliminare a microbilor aflaţi în pori, inflamaţia este oprită. Astfel, chiar dupa prima sedinţă, tenul devine mai neted, mai curat şi mai luminos.

Tratamentul acneei cu IPL cu tehnologia SHR urmareste scăderea secreţiei de sebum şi înlăturarea retenţiei de sebum, uniformizarea tesutului si tratarea cicatricelor rămase în urma acneei.

Tehnologia  nouă pe care o găseşti doar la CHIC FEMME Beauté Salon  aduce o acurateţe foarte mare fără a distruge tesutul sau vasele de sânge şi fără a lasa urme ori cicatrice pe piele.

Tratamentul prin IPL poate fi folosit pentru orice parte a corpului, inclusiv pe scalp ( pielea capului ) fără a afecta părul pacientului.

Tratamentul cu echipamentul nostru poate fi o soluţie pentru orice tip de acnee, de la formele uşoare până la acneea vulgaris, o formă agresivă a acestei afectiuni. Timp tratament 5-20min în funcţie de zonă si gravitate.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ