Pielea este strabatută de numeroase vase capilare. Din diverse motive, astfel de vase se pot sparge având ca efect apariţia petelor sau firelor rosii datorate sângelui ce nu mai circula corect. Pe măsura inaintarii în vârstă, datorită subţerii pielii, aceste vase capilare sunt şi mai vizibile.

Lumina intens pulsată cu SHR pe care o găsiţi doar la CHIC FEMME Beauté Salon,  reuseste sa topească aceste vase de sânge, care apoi sunt absorbite de organism, iar acest lucru se face fără efecte secundare sau fără a afecta tesuturile înconjuratoare.

Cauzele spargerii vaselor capilare faciale pot fi din cele mai diverse, de la expunerea la soare, lovituri la nivelul feţei, afectiuni ale ficatului sau consumul excesiv de alcool şi până la frecarea excesivă a pielii sau aplicarea repetata a apei fierbinţi.

Tratamentul cu tehnologia SHR cu echipamentul profesional de la CHIC FEMME Beauté Salon este non-invaziv şi printre putinele soluţii cu adevărat eficiente pentru o astfel de afecţiune a pielii. Fără internari, fără  creme sau alte soluţii care pot avea efecte secundare, cei afectaţi de vase capilare sparte la nivelul feţei  şi corp îsi pot recăpata tenul curat şi uniform în câteva şedinţe.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ
Keep reading to find out how to get moonshot s special offer for do my paper me writer’s relief readers.