Cuperoza,rozaceea, o afectiune frecventă, este o dilataţie permanentă si vizibilă a vaselor de sânge de la nivelul feţei. Initial se instaleaza simetric, pe pometi si pe aripioarele nazale.

Tratamentul pe care îl găsiţi la CHIC FEMME Beauté Salon pentru rozacee/cuperoză este rapid, mai comod si mai eficient decăt cremele, loţiunile sau gelurile folosite în mod uzual si poate preveni necesitatea unei interventii de chirurgie estetică.
Tratamentul cuperozei/rozacee este unul sigur şi este o metodă care nu are efecte secundare. Sedintele de tratament durează doar câteva minute, astfel încât pot fi introduse uşor in programul oricui.

Factorii care contribuie la apariţia sau intensificarea episoadelor de cuperoza sunt frigul, alimentele picante, alcoolul, emotiile, dezechilibrele hormonale, sarcina sau utilizarea abuzivă a unguentelor cortizonice.

Tratamentul cuperozei/rozaceei constă în fotocoagularea hemoglobinei din vasele capilare superficiale care absorb mai multă lumina decat pielea inconjuratoare, astfel incat vasele se reduc iar in timp dispar.

Incă de la primul tratament, efectul luminii intens pulsate SHR este vizibil, capilarele retrăgându-se de la suprafaţa pielii, rezultatul fiind dispariţia rozaceei. In acelaşi timp tenul se va simţi plin de energie şi tonus.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ
It drives me crazy not knowing write my paper for me reviews what to call it.