Un ten perfect este ceea ce îşi doreşte oricine. De multe ori însă, din diverse cauze, structura pielii şi a substratului acesteia dau nastere micilor imperfectiuni cum sunt pistruii sau chiar unor pete de culoare, foarte vizibile si foarte deranjante din punct de vedere estetic.

Cum fondul de ten este doar o solutie temporară, noi cei de la CHIC FEMME Beauté Salon vă oferim tratamentul cel mai nou de pe piaţă care să refacă culoarea uniformă a pielii, pe faţă, pe brate, partea dorsală a mâinilor, decolteu sau pe orice parte a corpului.

La CHIC FEMME Beauté Salon pistruii pot fi îndepărtaţi într-un timp foarte scurt cu ajutorul luminii intens pulsate cu tehnologia SHR ce egalează cantitatea de melanină din substratul de piele. Este o metodă tot mai des căutată de persoanele care au un ten acoperit de pistrui şi vor o soluţie eficientă care sa aibă efect pe termen lung.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa.

Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ