Firele de păr cresc dintr-un folicul pilos, iar leziunile cauzate de epilatul traditional la nivelul acestuia generează foliculita. Zona din jurul foliculului poate deveni infectată, în special din cauza unor bacterii precum Staphylococcus aureus.

Foliculita este o afecţiune comună destul http://www.essaywriterusa.com/ de des intâlnită şi poate aparea la baza unuia sau mai multor fire de păr şi se poate transforma în foliculită cronică.

Zonele predispuse la inflamarea firului de păr sunt în general picioarele şi zona inghinalâ, zone deosebit de sensibile in cazul unei astfel de afectiuni si cu riscuri mari de complicatii. Netratarea la timp a foliculitei poate duce la apariţia unor cicatrici de vindecare inestetice.

La CHIC FEMME Beauté Salon printr-un tratament cu tehnologia SHR se distruge foliculul şi previne apariţia inflamaţiilor, infectiilor cauzate de foliculită. https://chiefessays.net/ Aceasta afectiune nu se tratează de la sine şi un tratament este recomandat cât mai devreme, sunt necesare între 2 si 8 sedinte( în funcţie de gravitate ) pentru ca pacientul sa scape de foliculita şi în acelaşi timp şi de părul nedorit, fără durere şi pe pielea bronzată.

Lumina emanată de aparatul performant este absorbită de firul de păr si transformată în caldură la nivelul folicului (radacinii firului de par). Rădăcina este distrusă fără a afecta în vreun fel ţesutul din jur si fără a provoca durere. Părul din zona tratata va disparea, sa  rămânănd numai fire subţiri, fine si rare, iar foliculita nu va mai aparea.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ

Actually buy a particular composition from the experienced composing company to generally be risk-free because of declining ones own course! Professional people and even minimal rates performing to your reward. Get today homework help.