Cicatricile fac parte din procesul de vindecare a unei plăgi atât în interiorul, cât şi în exteriorul corpului. Datorită pierderii de substanţă dermo-epidermică, cicatricile rămân vizibile la suprafaţa pielii şi lasă un aspect inestetic.

CHIC FEMME Beauté Salon  vă pune la dispoziţie cel mai nou tratament îşi doresc încrederea şi perfecţiunea tenului înapoi.

Aspectul cicatricilor va fi îmbunătăţit, dar ele nu vor fi tratate în proporţie de 100%. Specialiştii CHIC FEMME Beauté Salon  îmbunătăţesc aspectul sau starea unei cicatrici localizată oriunde pe corp, prin minimizarea ei, astfel încât să fie în concordanţă cu tonul şi textura pielii înconjurătoare.

Tratamentul pentru cicatricile apărute în urma loviturilor/tăieturi , a unor intevenţii chirurgicale sau în urma acneei sunt estompate cu lumina intens pulsată SHR ce se bazează pe generarea de căldură la nivelul dermului, prin absorbția energiei de către principalii cromofori ai pielii (apa, oxi hemoglobina, melanina). Această căldură determină modificări ale țesuturilor învecinate care conduc în final la modificarea colagenului și îmbunătățirea aspectului cicatricei.

Rapid, eficient, accesibil.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ