Chiar dacă au un caracter benign, angioamele dau un aspect neplăcut pielii, mai ales dacă apar în zonele vizibile, cum ar fi pe fată, pe gât sau pe mâini. Tratamentul SHR cu echipamentul profesional de la CHIC FEMME Beauté Salon se detaseaza ca fiind o solutie rapidă, non-invazivă, comodă şi accesibilă pentru pacient.

Lumina intens pulsată cu SHR este folosită cu succes pentru îndepărtarea angioamelor de pe orice parte a corpului. Fasciculul de lumina cu intensitatea personalizată fiecarui client actionează la nivelul vaselor de sânge afectate, distrugându-le fără a afecta vasele de sânge învecinate.

Chiar şi după 1 şedinţă cu tehnologia SHR  de la CHIC FEMME Beauté Salon se văd rezultatele prin reducerea în dimensiune a angioamelor tratate şi o uniformizare a culorii in zonele supuse tratamentului. In general este nevoie de 2-4 tratamente pentru o îndepartare totală a angioamelor, acest lucru depinzând si de mărimea şi natura lor.

La CHIC FEMME Beauté Salon  tratamentele se fac folosind unul dintre cele mai performante aparate profesionale existente pe piață, testate dermatologic dupa 3 ani cercetări în Franţa. Tehnologia IPL-SHR de la SkinGlide este una recent dezvoltată ce oferă un număr mare de beneficii : – fără durere – fără efecte adverse, se realizează şi pe piele bronzată.  Tehnologia pe care o folosim la CHIC FEMME Beauté Salon  este net superioară alternaltivelor ( IPL-SPL, sau Laser Dioda care sunt  tehnologii vechi, scumpe, dureroase şi efecte adverse).

Rapid, eficient, accesibil.

Vă aşteptăm cu drag la CHIC FEMME Beauté Salon Piatra-Neamţ. 

Researching for a quick and additionally confident alternative to the thesis producing problem? Have dependable creating company in this article. Superior quality, handy finishing, well timed interaction proofreading online.